Funktioner

Det har aldrig været nemmere at skabe din egen hjemmeside. Med CloudSites mange funktioner sammensætter du let de enkelte undersider, og integrationen med sociale medier hjælper dig med løbende at vise nyt indhold på sitet. Tag et kig på punkterne nedenfor og udforsk dine muligheder.

CloudSite Social Medial

Facebook

CloudSite er skabt med en facebook-integration, der i praksis betyder, at det er supernemt at integrere dine opslag med din hjemmeside. På den måde slipper du for at “arbejde dobbelt” med indhold til begge platforme – og sikrer samtidig en god trafik mellem facebook og dit site. Klik her for at se hvordan.

Instagram

Er du i en branche, hvor billeder siger mere end ord? CloudSites Instagram-integration sørger for, at dine bedste fotos fra det sociale medie nemt vises direkte på din hjemmeside og sørger for friskt indhold på sitet, hver gang du deler billeder på Instagram. Klik her for at se hvordan.

YouTube

Ligesom med facebook og Instagram er CloudSite integreret med YouTube. Har du en YouTube-kanal med fx instruktions- eller præsentationsvideoer, deler du dem løbende med et enkelt klik på din hjemmeside – og voila, du har nyt og spændende indhold begge steder. Klik her for at se hvordan.

Smart nyhedsbrevs-integration med MailChimp

MailChimp

Ud over diverse sociale medier er CloudSite også integreret med tjenesten MailChimp, der er et supergodt værktøj til e-mailmarketing. Med MailChimp får du ganske simpelt styr på planlægning og udsendelse af nyhedsbreve til dine kunder.

Alt det basale

Tekstelementer

Hvordan vil du præsentere teksten på din hjemmeside? Uanset om du vil skabe plads til mange eller få ord, finder du CloudSite tekstelementer, der passer til dine behov.

Covers

Skab lækre, luftige undersider med billedbannere/covers, der gør det nemt for dine besøgende at afkode sitet.

FAQ-lister

Hjælp dine kunder og besøgende på sitet ved at oprette en liste med de hyppigst stillede spørgsmål. Let og enkelt med ClouSite.

Karruseller

Lav flotte billedvisninger med CloudSites karrusel-element, fx når du som håndværker vil præsentere dine allerbedste færdige resultater til inspiration.

Udtalelser

Integrer nemt testimonials eller udtalelser fra tilfredse kunder og overbevis besøgende på dit site om, hvorfor de skal vælge netop din virksomhed.

Prisbokse

CloudSites priselementer gør det nemt for dig at opstille dine priser og tilbud – og endnu nemmere for kunderne at slå til.

Ikonrubrikker

Brugen af ikonrubrikker giver luft og overskuelighed på dit site, og CloudSite er skabt med en række anvendelige ikoner, uanset hvilken branche din virksomhed tilhører.

Linkrubrikker

Med elementet linkrubrikker skaber du let links og dermed trafik mellem dine undersider – eller linker videre til eksterne sites.

Søgefunktion

CloudSite er skabt med et søgningselement, der gør det nemt for besøgende at finde specifikt indhold på din hjemmeside.